INNOVATIEF
UITDAGEND
TOEGANKELIJK
WERELDWIJD NETWERK

EEN NIEUWE NAAM, EEN BEKENDE MARKT

Fris. Verrassend. Vriendelijk. Maar ook ondernemend, betrokken en gedreven.

Dat is waar Friz.B voor staat. Friz.B is de nieuwe naam van een onderneming die al jarenlang actief is op het vlak van event promotions. U kent ons als Ballondeco: leverancier van professionele ballondecoraties, groothandel in latex ballonnen en accessoires maar ook specialist in het creëren van concepten die van evenementen, winkelopeningen of bedrijfsfeesten iets bijzonders maken.

Van ballonnen houden we nog steeds. Maar Friz.B is meer. Wij zijn uw partner voor promotionele producten zoals vlaggen, banieren en POS-materialen. We geven een boost aan uw brand activation door conceptueel en strategisch met u mee te denken. We zorgen voor de juiste ambiance op uw event, met licht, geluid, decoraties en hospitality. En we zijn zowel aan de inkoop- als verkoopkant een verlengstuk van uw organisatie.

OUR AWESOME PROJECTS

Look at our latest projects.

0 k
Successful projects
> 1
Happy clients
0
years on markt
> 1 M
GREATE IDEAS

Latest Posts & Articles

Read our latest news.

Hoe breng jij opvallend creatief jouw evenement onder de aandacht?

Eindelijk mogen alle winkels, horeca, kapperszaken en sportscholen weer open. Dat moet gevierd worden. Zeker een als je net jouw nieuwe zaak wilt gaan openen!

Slimme feestelijke opening schooljaar 2020

De vakantie zit erop en met een dubbel gevoel gaat het nieuwe schooljaar beginnen. De afgelopen tijd is er wederom allerlei nieuws over de corona besmettingen gekomen. Laten we er toch voor zorgen dat de opening van het schooljaar 2020 ook dit nieuwe schooljaar een feest is!

Een reuzegebaar op coronaveilige afstand.

Daar zit je dan…thuis. Dit terwijl net NU iemand dat speciale moment heeft. De verjaardag, het jubileum, een pasgeboren baby, een zwangerschap of welke speciale dag dan ook. Je kunt hoe dan ook nu niet op bezoek om samen een speciaal moment te vieren. Wat kun je wel doen?

Tijd voor een festival!

Had jij je ook zo verheugd op een welverdiend festival? Heerlijk in de zon, lekker drankje erbij, en genieten van de muziek! Helaas zien we het niet meer gebeuren dat er complete festivals georganiseerd gaan worden op de korte termijn. Tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen!

Have Any Questions?

Write us a message.